Uw diëtisten

Diëtist Tahnee,

Ik ben Tahnee, juli 2015 afgestudeerd als diëtist & leefstijlcoach aan de
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Mijn jaarstage gelopen bij NCO * NCF, alle
topsporters begeleid ten aan zien van voeding. Minor gedrag bij gezonde leefstijl gevolgd,
waarbij ik veel heb gewerkt met motiverende gespreksvoeding, zo nog beter inzicht te
krijgen in het gedrag van de mens en wat motiveert tot gedragsverandering.

Na mijn studie ben ik gaan werken bij het Radboudumc, daar heb ik meegeholpen aan het
wetenschappelijke voeding concept onderzoek van Food for Care. Tijdens ben ik ook mijn
eigen praktijk op gaan starten, doordat er veel vraag was vanuit de maatschappij. Zelf ben ik
chronisch ziek, dit zie ik als kracht om zo mensen gerust te kunnen stellen en ook meer in te
kunnen leven, hoe lastig een lijf is. Hier helpt ik mensen graag mee!

Ook werk ik 3 dagen op de HAN bij de opleiding Voeding & Diëtetiek en ben erg actief in
preventie van gezondheid. Om de kwaliteit van mijn praktijk de waarborgen gaan wij door het hele jaar door op cursus, bijscholingen en volgen wij de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen, die ingezet worden tijdens consulten. Zijn ook ingeschrevenen bij het kwaliteit register voor paramedici. De
eerste 5 jaar heb ik al mijn punten behaald en voldoe ik aan de kwaliteit die gesteld is.
Hierdoor zijn wij dus up to date. Daarnaast is de praktijk ook lid van de Nederlandse
vereniging van diëtisten (NVD).

Het belangrijkste is dat voeding haalbaar mag zijn, praktisch en gezond. Niet alles schrappen
van de lijst, maar naar mogelijkheden kijken en op langer termijn je gedrag en gezondheid te
kunnen veranderen. “Wij werken op maat van jong tot oud”

Leuk om u te leren kennen in mijn praktijk, wellicht tot ziens!

 

 

 

Hi allemaal, ik ben Floor!

Ik ben sinds juli 2023 afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na het afronden van mijn studie heb ik in de praktijk mogen ervaren dat voeding meer is dan eten en ook bijdraagt aan de gezondheid door middel van voeding als medicijn. Ik ben zelf erg actief, ik houd van krachtsport en daarnaast boks ik ook. Ik heb zelf kunnen ervaren hoe belangrijk de rol van voeding is in mijn sportprestaties. Ik houd van koken en pas ook regelmatig mijn voeding aan op mijn (sport)doelen.Ik vind het belangrijk om samen te werken naar een gezonde versie van jezelf, zeker voor de lange termijn en waar u zich prettig bij voelt. Door mijn stage en werkervaring bij twee verschillende verpleeghuizen ben ik bekend met de doelgroep ouderen en verschillende ziektebeelden zoals Diabetes, kauw- en slikproblemen, Parkinson,COPD, hart- en nierfalen, darmproblemen en onder- of overgewicht.

Ik kijk er erg naar uit om mij bij Tahnee dieper te ontwikkelen als diëtist en kennis te maken met verschillende doelgroepen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Zie ik jou op mijn spreekuur? Ik help je graag met het bereiken van jouw doelen!

 

 

Hallo allemaal, mijn naam is Chloé!

Voeding heeft mij altijd al geïnteresseerd. Ik hou namelijk van koken, bakken en gezelligheid creëren rondom de eettafel. Het genot van lekker eten met daarbij het sociale en culturele aspect zijn een mooi en belangrijk onderdeel van het leven. Dat voeding ook een direct effect op de gezondheid kan uitoefenen heb ik van dichtbij meegemaakt. Deze ervaring heeft mijn interesse gewekt om mij hier verder in te verdiepen en de opleiding tot diëtist te volgen. Daarnaast is beweging ook een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Hier heb ik mij verder in verdiept door het volgen van een minor dat gericht was op beweging en sport bij preventie, ziekte en herstel.

Naast diëtist ben ik ook werkzaam als yogadocent. In beide vakgebieden staat bewustwording van gewoontes en patronen centraal. Dat is ook waar we mee beginnen bij het eerste consult. We stellen gezondheidsdoelen op in stappen die ook op de lange termijn haalbaar zijn. Daarbij probeer ik af te stemmen op jouw behoeftes en voedingspatroon.  

In mijn vrije tijd ben ik graag actief in de natuur en maak ik het liefst een wandeling, mountainbike rit, (wind)surf- of zwemsessie. Voor ontspanning lees ik een goed boek, maak ik muziek en ben ik dagelijks te vinden op mijn yoga mat.

Wat jouw hulpvraag of doel ook is, ik kijk ernaar uit om er samen aan te werken. Ik zie je graag op het spreekuur in Bemmel!

Uw diëtisten
Laden...