Werkwijze & tarieven

U kunt bij mij terecht als u problemen ondervindt op het gebied van voeding, gezondheid en lifestyle. Als u onder behandeling bent van een diëtist, bestaat de behandeling uit meerdere consulten. Samen zullen we bespreken wat u nodig heeft en waar u behoefte aan heeft.

Eerste consult
Wat ik als diëtiste erg belangrijk vind is voeding op maat en persoonlijke aandacht. Daardoor kan ik voedingsadvies op maat leveren. In het eerste gesprek wil ik graag meer van u weten. Tijdens ons eerste gesprek zal u beslissen waar u het over wilt hebben, daarbij zijn uw verwachtingen, hulpvraag, gezondheid, doel(en), medische voorgeschiedenis, leefstijl, dieet en beweegervaringen de onderwerpen die ook aan bod komen. Dit doe ik om een goed beeld van u te krijgen en samen met u een behandelplan op te stellen. Het eerste gesprek zal 45 tot 60 minuten duren. Heeft u meer tijd nodig, dan is dat altijd mogelijk.

  • Bent u verwezen door een (huis)-arts, tandarts of andere specialist? Neem dan u verwijsbrief mee,
  • U mag bij het eerste consult uw identiteitskaart of paspoort meenemen,
  • Neem ook uw zorgpasje mee van uw zorgverzekeraar.

Vervolg consult
Het vervolg consult is een vervolg consult naar wens. U mag zelf aangeven waar u het graag over wil hebben. Daarnaast zal ik samen met u, uw doel(en) gaan evalueren en gaan kijken welke informatie u nog mist over voeding, leefstijl en indien nodig het ziektebeeld. Samen zal ik met u gaan kijken naar een passende oplossing voor uw knelpunten en/of vragen. Dit gesprek zal 15 tot 45 minuten duren. Heeft u meer tijd nodig, dan is dat altijd mogelijk. De hoeveelheid vervolg consulten verschillen per persoon, dat zal ik tijdens het eerste vervolg consult met u bespreken.

Evaluatie
Tijdens het laatste consult zal ik met u terug kijken op de ervaringen tijdens de behandeling.

Diëtist aan huis
Ik vind het belangrijk u zo snel mogelijk te helpen. Daarom is het ook mogelijk om bij u thuis langs te komen. Voor een thuisbezoek zal een vergoeding worden gevraagd, een kilometer vergoeding. Ik zorg dat ik de afspraak plan, als ik in de buurt van u ben. Dan komen er geen extra kosten bij. Dit is een service van Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle. Alle afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren of in het weekend.

Online diëtist
Door de drukte van werk, studie en gezinsleven is het ook mogelijk om bij Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle een afspraak te maken voor een online consult.  Zo kunt u naast alle drukte, toch even ruimte voor uzelf maken. Het is mogelijk om een skype gesprek, telefonisch gesprek of een mail contact afspraak te maken.

Bedrijven, scholen, supermarkten, verenigen en andere instellingen
41 procent van de werknemers heeft matig of ernstig overgewicht.  55 Procent van de werknemers met overgewicht meldt zich jaarlijks ziek, ten opzichte van de werknemers met een gezond BMI. Wilt u met uw bedrijf daar iets tegen doen of heeft u anders vragen over voeding en gezondheid? Dan bent u bij Diëtistenpraktijk Tahnee Lifestyle van harte welkom. U kunt contact met mij opnemen voor vragen over (gezonde) voeding, het opzetten en uitvoeren van voorlichtingen en workshops (onderwerp naar keuze), voeding en dieetadvisering op maat of op uw locatie, advies over het aanbod in u (bedrijf) kantine of voor een supermarktvoorlichting/tour.

Indien u zich in de bovenstaande specialisaties niet herkent, maar wel andere vragen heeft op voedingsgebied voor in uw bedrijf of instelling, dan mag u altijd contact op nemen. Ik kan dan samen met u kijken of ik iets kan betekenen voor u en uw organisatie. Prijsafspraken worden in overleg gemaakt.

Privacy
Als diëtist ben ik gebonden aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit zal betekenen dat ik zonder uw toestemming uw gegevens niet met anderen mag delen. Tijdens de behandeling zal ik het daar ook met u over hebben. Daarnaast zorgt deze wet ervoor dat ik netjes met uw persoonsgegevens om zal gaan.

Laden...