12 Weken Challenge

Gedrags- verandering
U wilt graag afvallen, u heeft zelfs misschien al een aantal diëten geprobeerd, maar lukt het u niet om het (verloren) gewicht te behouden, of het gewicht gaat überhaupt er niet af. Het kan ook zijn dat u simpelweg niet weet hoe u verantwoord moet afvallen. Om ervoor te zorgen dat met dit plan een optimaal resultaat kunt behalen, is het van belang dat u begrijpt dat er verandering in uw gedrag nodig is. 

Mislukte pogingen 
U volgt een dieet maar na enige tijd bent u daarop wel uitgekeken. Te eenzijdige voedingspatronen kunnen daar de boosdoener van zijn (alweer die zilvervliesrijst), met als eventueel gevolg het welberuchte jojo-effect. Eenzijdige voedingspatronen kunnen een negatief beeld creëren, met het gevoel dat men NOOIT meer wat anders zou kunnen eten, ‘want als je wat anders eet kom je aan... ‘ 

Ten tweede kan het zijn dat u de nadruk te veel legt op de resultaten, maar dus te weinig op het gedrag dat hierbij nodig is. Het gedrag is de ontbrekende link tussen het plan en het resultaat dat u wilt bereiken. Straks leest u meer over gedragsverandering.De resultaten worden niet snel genoeg volgens u bereikt, u wordt ongeduldig en laat het voor wat het is. 

Wat tevens een negatieve invloed kan hebben zijn de prikkels uit de omgeving. Stel uw intentie is er om af te vallen, maar u weet dat veel mensen denken dat het u niet gaat lukken. Is uw intentie of af te vallen nog steeds aanwezig?Het beheren van je eigen intenties is belangrijk om met veel succes te veranderen. Het gedrag kan onbewust beïnvloed worden door de omgeving. 

“Waar een wil is, is een weg.” 

Dit plan gaat u helpen om uw doel waar te maken! U wordt 12 weken lang begeleid op het gebied van voeding, gedrag en motivatie. 

U zult iedere week een mail ontvangen met een opdracht voor de komende week. Probeer deze opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren om uzelf meer te motiveren! 

Voor meer informatie neem contact met ons op

Laden...