Diëtisten begeleiding vanuit je eigen huis!

Bij Dietistenpraktijk Tahnee Lifestyle kun je nu ook terecht om online advies, behandelplan op maat, recepten, tips en andere vragen die je hebt over voeding, leefstijl en medische onderwerpen. Heb je het te druk om naar de praktijk toe te komen of woon je te ver van regio Nijmegen af? Dan is dit een perfecte oplossing! Ik wil het graag zo makkelijk mogelijk maken, vanuit huis een consult inplannen en via mijn online diensten je kunnen begeleiden naar je doel(en).

Afspraak maken?
Dit kan door te mailen naar dietist@tahneelifestyle.nl Ik werk niet van 9-5, want je kunt namelijk ook buiten deze uren terecht voor een online consult. Samen gaan we kijken wanneer een consult, het beste uitkomt. Heb ik een mail ontvangen? Dan krijg je een mail terug met daarin een bestand met een online eetdagboek, hier mag je 2 dagen je voeding op invullen (1 dag door de week en 1 dag in het weekend) en deze terug mailen. Zo kan ik zien hoe je voeding er nu voor staat en waar je sturing bij nodig hebt.

Online dietiste
Het eerste consult zal altijd plaats vinden via Skype, heb je nou een vraag tussendoor? ben je altijd welkom op de mailen, bericht te sturen of mij te bellen. De consulten vinden altijd plaats met een diëtiste. Mijn ervaringen met Skype consulten zijn erg leuk.

“je zit niet bij elkaar aan tafel, zo voelt het wel!”

Aan de hand van de klachten, doelen en gezondheid. Bepaald de diëtist of het raadzaam is om via Skype een consult te plannen of om samen te gaan kijken om in je omgeving een andere diëtist beschikbaar is, waar je naar toe kan. (daar zitten geen kosten aan verbonden).

Meetgegevens
Het kan zijn dat je een verwijzing hebt gehad van je huisarts waar ik de meetgegevens instaan. Ik kan ook bij de huisarts de lapwaardes opvragen om een beter beeld te krijgen van je gezondheid. Verder mag je voor dat je met de diëtiste een Skype consult krijgt je zelf wegen en opmeten (in de mail staat ook precies uitgelegd hoe je dat kan doen). Anders zul je het samen doen met de diëtiste via Skype.

Declaraties en/of factuur?
Het is mogelijk om het te laten declareren bij de zorgverzekering, deze worden rechtstreeks ingediend van de verzekeraar. Wil je met een factuur te betalen, dat kan! die krijg je via mail toegestuurd krijgt.

Laden...